Skip to main content

Een bedrijfsvideo laten maken in regio Rotterdam. Wij zijn een klein niche kantoor gericht op videografie. Wij leggen jou graag uit wat de voordelen zijn van een bedrijfsvideo laten maken en wat een video voor waarde kan leveren voor jouw organisatie.

Met een team van vijf videomarketeers en professionele videograven ontwikkelen wij maandelijks meerdere producties voor ondernemers en organisaties in de buurt van Rotterdam.

Van short clip producties tot aan wervingsvideo’s!

De voordelen van een authentieke bedrijfsvideo

1. Een bedrijfsvideo versterkt de online branding

Jouw bedrijfsmissie overdragen op de bezoeker of doelgroep doe je het snelst en gemakkelijkst met video. Door kort en krachtig te communiceren draag jij gemakkelijk een boodschap over. Voeg daar een snufje emotie en branding aan toe en je hebt je doelgroep gevangen. Zowel op jouw site als sociale media.

2. Een hoge SEO-vindbaarheid

Plaats jij de bedrijfsvideo op jouw website? Dan scoor jij punten in Google. Zoekmachines zoals Google zijn namelijk gek op video-inhoud. Dit levert jouw een hogere vindbaarheid en dus meer zoekverkeer op. Naast branding een mooie investering dus!

3. Video’s zijn multifunctioneel inzetbaar

Een bedrijfsvideo door het team van New Way laten produceren? Dan kijken wij altijd naar de multifunctionele inzetbaarheid van de video. De video kun je dus na de productie plaatsen in je header maar ook in short clip (verticale content) op sociale media. Wij creëren video’s in meerdere formaten. Wel zo makkelijk.

Meer weten over een Bedrijfsvideo laten maken in regio Rotterdam?

Op zoek naar een snel, hecht en professioneel team in de buurt van Rotterdam die jouw bedrijfsvisie vertaald naar een te gekke bedrijfsvideo? Of nieuwsgierig naar de andere voordelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij sparren graag!

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!