Skip to main content

Een samenwerking zoals die hoort te zijn

Kies je voor New Way? Dan kun je rekenen op een hecht team van vijf specialisten. Alles onder één dak: van social strategie tot uitvoering. Wij regelen het!

New Way Marketing en Media Over ons
New Way Marketing en Media Over ons
Over New Way Marketing & Media

Lees hier alles over New Way

#letsgetsocial

New Way Marketing & Media Pijler - diensten
Oprichter en social creative New Way

Lenneke

Oprichter en digitale strateeg

Lenneke is vijf jaar geleden New Way Marketing & Media begonnen vanuit een diepgewortelde passie voor online marketing. Al meer dan tien jaar weet zij bedrijven online te branden en te positioneren.

Aan de slag gaan met Lenneke? Neem contact met haar op!

New Way Marketing en Media Over ons

Ayrène

Content marketeer

Ayrène is in de lead op het gebied van TikTok. Daarnaast is zij hét aanspreekpunt op foto- en videoshoots. De laatste trends op het gebied van sociale media zijn voor Ayrène niet onbekend. Naast haar passie voor sociale media heeft Ayrène een sterk oog voor grafisch design.
New Way Marketing en Media Over ons

Fleur

Project manager

Een project in goede banen leiden, alle shoots inplannen én klantcommunicatie. Fleur zorgt van A tot Z dat de zaken goed geregeld zijn. Naast deze skills ondersteunt zij ons team op het gebied van sociale media.

Waarom New Way?

Je kiest voor New Way als je op zoek bent naar:

Een professional team waar jij op kunt bouwen;

Transparante en eerlijke samenwerking;

Alles onder één dak;

Bewezen portfolio met meer dan 50 succesvolle online klanten.

Bewezen succesvol

Bekijk hier de bedrijven die jou voor gingen.
Check out our work.

Wat zeggen onze klanten?

New way Marketing & Media is een creatief marketing bedrijf dat Beumer Advocaten & Mediators als advocatenkantoor landelijk op de kaart heeft gezet. Met impactvolle LinkedIn content, professionele fotografie en offline uitingen weten zij keer op keer onze doelgroep te verrassen met campagnes.

Kim BeumerBeumer Advocaten & Mediators

Het team van New Way Marketing & Media heeft binnen één jaar een sociale media community opgebouwd met meer dan 15k volgers. Onze social content valt op en daar hebben wij zowel offline als online direct profijt van.

Kristina MarkosianElisabetta Franchi

New Way Marketing & Media verzorgde de fotografie voor ons restaurant. Daarnaast hebben zij voor ons de menukaarten ontworpen. Het hele proces was erg fijn. De beelden zagen er ongelofelijk goed uit.

Walter Van Der PrijtRestaurant Bram (Heemstede)

New Way Marketing & Media heeft voor ons een nieuw logo plus huisstijl ontworpen. De uitkomst was fantastisch. Strak en creatief. Precies waar wij naar op zoek waren.

Jeffrey VeerVEER interieur & design

''De dames van New Way Marketing & Media hebben de strategie voor Octant QHSSE Consultants verder bedacht. Zij hebben ons gepositioneerd als het leukste QHSSE consultancybureau van Nederland waardoor wij nieuwe medewerkers konden aantrekken!''

Mark De VosOctant QHSSE Consultants

Online doel?
Let’s do it the New Way.

New Way Marketing & Media Pijler

CONTENT DAT PRIKKELT, INSPIREERT & DE JUISTE DOELGROEP BEREIKT.

#Let’s go viral